Fleesová bunda Helikon Liberty

Perfektní fleesová bunda, která má všestranné využít. Hodí se jak pro běžné nošení do školy, práce, města, na výlety, tůry, rybaření, sport apod.

Je velmi teplá a pokud je vám zima je tento model přesně pro vás. Fleesová bunda Helikon Liberty vás udrží v teple po celou dobu pobytu venku i při větší zimě. Má několik praktických vychytávek, které určitě oceníte pro jejich praktičnost.

Bunda má několik zapínacích kapes na zip pro základní vybavení. Na předním dílu bundy na prsou jsou dva velké zipy s úložným prostorem. Další dvě velké kapsy na zip jsou na zadní části bundy. Na obou rukávech bundy jsou praktické kapsy na ukládání všeho potřebného např. kliče, mobil, notes, propiska, žvýkačky, zapalovač, nožík apod. s velcro panely - pro umístění nášivek a označení. Další využitelná kapsa na zip je na levém předloktí. K regulaci tepla slouží větrací otvory na zip v podpaží, tuto vychytávku oceníte při větší zátěži-zapocení.

Lokty a remena jsou vyztužená proti oděru. Stojací límec má stahování na gumičku, aby vám nefoukalo za krk. Bunda má i stahování v pase, aby vám neunikalo teplo. Kapuce je také se stahováním a vybavena malým kšiltem. Rukávy bundy mají manžety na suchý zip, které umožňují úpravu šířky rukávu i v rukavicích.

Tato praktická, funkční fleesová bunda je vyrobena ze: 100% Fleece Polyesteru s gramáží tkaniny 390g/m2. Vybrat si můžete velikost S až XXL i barvu a to COYOTE, ČERNÁ, ZELENÁ.

 

819-20101020132933