Taktická vesta modulární

Koupí taktické modulární vesty ACM si uděláte nejen radost, ale koupíte universální, velmi praktickou a kvalitní vestu, která vám splní nejedno přání.


Modulární taktická vesta je nápadem a výrobkem firmy Blackhawk a Eagle. Vesty tohoto typu se svého času staly nejčastěji užívaným vybavením všech speciálních jednotek jako jsou Navy Seals, policejní SWAT a většina PMC (private military contractor) a mnoha dalších. Vzorem pro tyto vesty byl model TAC-1(Eagle industries) a Omega (black havk), jejich popularita a oblíbenost způsobila  výrobu celé řady klonů.

Vesta je vyrobena z nylonu na síťce má napevno přišité sumky, část vesty je pokryta suchým zipem, díky kterému je možno vyměňovat moduly dle vaší potřeby. Vesta se celá zapíná na silný zip. Dále má vesta dvě vnitřní kapsy se zipem na různé dokumenty, např. mapy, doklady a jiné ploché předměty tohoto typu. Taktická modulární vesta je vybavena záchranným úchytem. Vestu lze upravit - dopasovat na každý typ postavy a to pomocí stahovaček na bocích a ramenech. Komplet vesty je vybaven hlavním pásem se dvěma sumkama, který lze od vesty odepnout a užívat samostatně. Vesta má spoustu úložného prostoru na různé potřebné věci např. zbraň, nůž, zásobník - náboje, mapa, diář, tužka, buzola a mnoho dalšího co budete potřebovat jak pro pobyt v přírodě tak pro bojovou akci.

Taktická vesta je vyrobena z odolného Nylonu 600D, který opravdu vydží i velkou zátěž na výrobek, a proto vám bude vesta sloužit velmi dlouho. Váha vesty je 1035 g. Taktická modulární vesta se vyrábí a dodává v několika barevných variantách a to: Black, Olive, Coyote, TAN, Multicam, Woodland, A-TACS FG, Marpat, A-TACS, Flecktarn, Kryptek Highlander a Kryptek Typhon. Záleží jen na vás, které provedení si vyberete. Upozornění pro vás všechny, kteří se rozhodnete tuto vestu pořídit je, že se jedná o repliku taktické vesty, která není určena k balistické ochraně. Pořízením této praktické taktické modulární vesty určitě neuděláte chybu, bude vám dlouho sloužit k vaší plné spokojenosti.

2536-2013071144735