Ponožky a podkolenky se stříbrem

Ponožky a podkolenky se stříbrem poskytují ochranu nohám, které jsou vystavovány dlouhodobé zátěži, ale i pro běžné nošení.

Ponožky a podkolenky se stříbrem poskytují ochranu nohám, které jsou vystavovány dlouhodobé zátěži, ale i pro běžné nošení. Stříbrné ionty dávají těmto ponožkám antibakteriální vlastnosti a díky tomu je omezeno riziko šíření bakterií, plísní a hlavně snížení pachu. Tvar - konstrukce ponožek kopíruje anatomii nohy a spolu s použitými materiály podporují  absorbci a odvod potu. Zákazníci si jejich nošením pochvalují lepší prokrvení nohou a příznivý vliv na poruchy krevního oběhu.

Při výrobě se do granulátů přidávají nanočástice stříbra, které pak nezmizí ani při výrobě vlákna, ani později ve vyrobených ponožkách, podkolenkách se stříbrem. Účinnost tohoto prvku se nezmění ani po několikanásobném praní. Příjemný lehký materiál, odolný špíně a rychleschnoucí, odolný proti mechanickému opotřebení. Molekuly stříbra jsou pevně  uchyceny ve struktuře vlákna a proto antimikrobní vlastnosti materiálu jsou funkční po celou dobu životnosti ponožek.

Prodlužují čas při nošení bez nepříjemného zápachu, stříbro likviduje vybrané bakterie a snižuje zápach nohou i po celodenním nošení ponožek. Nevyvolávají alergické reakce a tím umožňují dlouhodobé pohodlné nošení.

V naši nabídce naleznete širokou nabídku vzorů, barev, velikostí, letních i zimních modelů ponožek a podkolenek se stříbrem.

Ponožky se stříbrem jsou vhodné pro běžné nošení, volný čas a cestování, běh, fitness, cyklistiku, letní a halové sporty, pracovní aktivity, treking, zimní sporty, vodní sporty, horolezectví, turistiku, rybaření a mnoho dalších aktivit v outdooru.