Vojenské kalhoty HELICON Urban Tactical Pants Line GEN III.

Hledáte kalhoty, které vedle funkčnosti splňují i pohodlí v nošení. Sháníte kalhoty na běžné "civilní" nošení, nebo vojenské kalhoty na vaše sportovní aktivity, které splní vaše požadavky fukčnost, materiálovou výdrž, pohodlí, kvalita, dobře vypadat, příznivá cena.

Takové kalhoty jste už našly jsou to kalhoty HELICON Urban Tactical Pants Line GEN III. Vybrat si můžete z několika typů, modelů vojenských kalhot za velmi příznivé ceny.

Vojenské kalhoty jsou šité tak, aby byli odolné, pohodlné, aby jste v nich v terénu vydrželi i měsíc bez větších obtíží. Vojenské kalhoty jsou vždy vybaveny mnoha praktickými kapsami a šité z odolných materiálů, lepší kvalitu za tak příznivou cenu neseženete.

Mezi jedny z nejlepších vojenských kalhot, které se dají nosit i na běžné nošení jsou kalhoty Helikon Urban Tactical. Kvalita střihu těchto kalhot nás již několikrát přesvědčila, že jsou dokonale pohodlné a to i díky materiálu z kterého jsou ušité: 3% Spandexu, 60% Bavlny, 37% Polyesteru nebo 2% Spandexu, 98% Bavlny. Kalhoty jsou pružné a nikde netáhnou, pohyb v nich je přirozený. U jiných nabízených kalhot bývá problém, že se v nich dlouho nedá sedět. To se vám u těchto kalhot nemůže stát. Mají totiž speciální střih rozkroku, tvarovaný pro větší mobilitu. Je možné v nich udělat rozštěp, nebo kopat i dva metry do vzduch a přitom si zachovají svůj původní tvar a vypadají stále skvělě. Kalhoty Helicon Urban Tactical Line (UTL) vám to umožní. Samozřejmostí u kalhot Helikon jsou dvojité vysokopevnostní švy, zvlášť prošité v exponovaných místech.

Kalhoty mají pohodlné zapínání na suchý zip a kovový zip a je možné k nim dokoupit kvalitní nylonový opasek, umožňují to široká poutka pro bojové taktické opasky, a tím nastává možnost rozšířit počet kapes o několik pouzder. Kalhoty Helikon Urban Tactical mají základních 6 kapes na zásobníky. V tomto směru jsou kalhoty Helikon tatical dokonalé, je využito prakticky každé místo. Patentovaný střih kalhot a to zejména v oblasti kolen, speciálně tvarovaná kolena - nedochází k deformaci (vyboulení) látky na kolenou ani při dlouhodobém nošení a užívání kalhot, látka se přizůsobí noze a pohybu. Kalhoty mají: 2 přední šikmé otevřené kapsy, 2 uzavřené stehení kapsy na zip, 2 velké vnitřní šikmé zadní kapsy, 2 malé uzavřené přední kapsy na zásobník, 2 zadní malé  otevřené kapsy na nůž.

Kahoty HELICON Urban Tactical Pants GEN III. jsou předurčené pro všechny pohybově náročné aktivity jako je taktická střelba, výškové lezení, ale i běžné "civilní" nošení, výlety, tůry a ostatní činnosti, při kterých dochází k vertikální i horizontální námaze látky použité na kalhoty. Jednoduše řečeno super kalhoty.

Ošetření kalhot UTL: kalhoty perte pouze na 30 stupňů, ždímání nastavte max na 600 otáček, nepoužívejte chemické čištění, kahoty nelze sušit v sušičce na prádlo.

4718-20120521134552