Fleecová bunda Helikon zesílená PATRIOT

Velmi praktická super Fleecová bunda Helikon zesílená PATRIOT s kapucí se dá nosit samostatně v suchém počasí a za mírně chladnějších teplot.

Můžete ji ale použít jako teplou vložku do funkční bundy pokud se více ochladí. Jako vložka je vhodná i když příjdou tuhé mrazy. Funkční materiál poskytuje ochranu i před nejtužší zimou, bunda odvádí přebytečnou vlhkost a tím vaše tělo udržuje v suchu a teple. Jde o fleesovou bundu, která má všestanné využití. Můžete ji použít pro běžné denní nošení jak do školy, práce, města, na tůry, výlety, rybaření, pro sport a pod. Je na nošení příjemná, praktická a hlavně teplá.  Fleecová bunda Helikon zesílená PATRIOT - COYOTE vás udrží v teple po celou dobu pobytu venku a to i při větší zimě. Má několik praktických vychytávek, které určitě oceníte pro jejich praktičnost a využití.

Předností této bundy PATRIOT jsou větrací otvory na zip v podpaží, tuto vychytávku oceníte při větší zátěži - zapocení. Bunda se celá zapíná na zip. Dále má dvě velké přední kapsy na prsou a další dvě kapsy na zip v zadní části bundy. Má dvě praktické kapsy na rukávech s velcro panely na identifikátory (nášivek a označení) nebo všeho potřebného např. klíče, mobil, notes, zapalovač, nožík apod. a jednu kapsu na levém předloktí. Na rukávech jsou stahovací manžety na suchý zip, které umožňují úpravu šířky i v rukavicích. Kapuci u bundy lze stáhnout pomocí tkanice. Bunda má i sathování v pase, aby vám neunikalo teplo.

Tato praktická, funkční fleesová bunda je od výrobce HELICON a je vyrobena: 100% Fleece Polyesteru s gramáží tkaniny 390g/m2. Vybrat si můžete z velikostí S až XXL i barvu a to COYOTE, ČERNÁ, ZELENÁ.

Koupí této bundy neuděláte chybu, bude vám sloužit jistě dlouho a určitě k plné vaší spokojenosti.

 

821-20101020134330