Vzduchovka Hammerli Hunter Force 900 Combo cal.4,5mm

Vzduchovka, která vás bude bavit a nezklame vás je Hammerli Hunter Force 900 Combo cal.4,5mm jde o produkt německé značky Umarex, která vzduchovky vyrábí pod značkou Hammerli.

Značku Hamerli chrakterizuje vysoká kvalita zpracování vzduchových zbraní.

Vzduchovka Hammerli Hunter Force 900 Combo má pažbu z krásného tmavého mořeného masivního dřeva, která je super jak po stránce desingu tak i funkčnosti. Plochy pažby jsou gravírované laserem tzv. rybinou, která zdrsňuje povrch dřeva a tím zlepšuje jistotu úchopu. Lícnice pažby typu Monte Carlo vyhovuje pravákům i levákům.

Mířidla vzduchovky patří k standartu Tru-Glo - světlovodná mířidla, která jsou krásně čitelná, hledí je seřiditelné vertikálně i horizontálně. Při natažení vzduchovky se aktivuje automatická pojistka - jištění proti náhodnému výstřelu. Pojistku najdete v podobě páčky před spouští. Blíže ke spoušti je pojistka aktivní a tím vzduchovka zajištěná. V pozici vpředu dále od spouště neaktivní  je vzduchovka odjištěná. Muška zbraně je pevná a hledí plně stavitelné jak výškově tak stranově. Když nebudete spokojeni s klasickými mířidly vzduchovky Hammerli Hunter Force 900 Combo můžete vzduchovku osadit optikou 6x42 Hammmerli s paralaxou, s montáží do drážky 11 mm.

Drážkovaná hlaveň o délce 485 mm je pevná a zajišťuje vysokou přesnost. Nabíjení vzduchovky se provádí lomením nabíjecí páky umístěné pod hlavní, hlaveň zůstává stále ve stejné poloze. Díky spodnímu nátahu je hlaveň vzduchovky v celku, a tím eliminuje případné nepřesnosti při střelbě. Úsťová rychlost zbraně je 270m/s, střelivo olověné diabolky, typ mechanismu - pružina píst.

Celková délka vzduchovky Hammerli Hunter Force 900 Combo je 1140 mm, hmotnost bez optiky je 3665 g, vzhledem k páce nabíjení to není mnoho. Proto se dá o této vzduchovce říct, že je spolehlivá, a bude vám vynikat výbornou přesností a dlouhou životností. V této cenové relaci v které se vzduchovka Hammerli pohybuje, se dá říct, že není co by se danému  modelu dalo vytknout.

 

6687-20130722144828