Vzduchovka Copperhead cal.4,5mm

Dovolte nám představit vzduchovku Crosman Copperhead cal. 4,5 mm jde o velmi povedenou silnou klasickou zalamovací vzduchovku od americké firmy Crosman s dřevěnou pažbou typu ořech.

Tvar lícnice této vzduchovky je symetrický AMBI a je vhodný jak pro praváky, tak leváky.

Hlaveň zbraně je drážková pravotočivě s délkou 470 mm a zajišťuje přesnost střelby a určuje kalibr střeliva typu diabolo 4,5 mm. Celková délka vzduchovky činí 1 130 mm a hmotnost zbraně je 2 700g.

Vzduchovka Copperhead cal. 4,5 mm Crosman i když se pohybuje v nižší cenové relaci je vybavena světlovodnými mířidly, které zajistí rychlé a pohodlné zacílení. Dále je vybavena muškou se zeleným bodem s mířidly s Tru-Glu pro střelbu za šera a regulovatelným hledím s červenými body. Pokud vám běžná mířidla nestačí, je na vzduchovce šína 11 mm určená pro montáž optického zaměřovače neboli puškohledu.

Zbrani nechybí ani pojistka proti nechtěnému výstřelu zbraně. Pojistka se nachází před spouští pro rychlé a pohodlné zajištění a odjištění zbraně. Úsťová rychlost zbraně je 250m/s.

Zpracování vzduchovky  Crosman Copperhead cal. 4,5 mm je vzhledem k pořizovací ceně velmi dobré. Jako u Hatsanů je zde tužší kloub - zámek hlavně, to ale zajistí bezproblémovou výdrž bez projevů vůle. Výkon vzduchovky je na samotné hranici 16J, proto se jedná opravdu o silnou vzduchovku. Velmi příznivá je i cena za kterou zbraň můžete koupit. Přejeme vám příjemné a bezproblémové zážitky s touto zbraní.

 

7728-20141117223713