Vojenský mnohoúčelový batoh

Batoh s úžasnou výdrží zátěže v používání, nošení a praktičností. To je vojenský mnohoúčelový batoh Assault pack M.O.L.L.E. systém o obsahu cca 30litrů.

Batoh je střední velikosti, určen pro použití při kratších taktických operacích, nebo ke každodennímu používání, třeba i k nošení do školy, práce, turistické výpravy, rybaření, paintball, sportovní akce atd.

Vojenský batoh je velmi kvalitně a precizně ušit a to z voděodolného nylonu s prakticky řešeným střihem, který je vhodný ke každodennímu používání. Velkou výhodou batohu je speciální vnitřní potažení - pogumvání, batoh jen tak nepromokne a když se nám podaří něco vylít uvnitř batohu tak nám neprosákne nic ven. Naopak na povrchu celého batohu je našit PALS systém - mnoho nylonových popruhů umožňující rozšířit batoh o další kapsy - výstroje MOLLE a sumky dle vaší potřeby a to pomocí ALICE klipů např. sumku na kompas, polní láhev atd.. Zajimavostí jsou tzv. "mini" kapsičky v každém oddělení zvlášť a také nylonové kompresní popruhy umístěné ve spod a po bocích batohu sloužící též k upevnění doplňků jako je karimatka, pončo apod. Vojenský batoh má komfortně pevnou polstrovanou zádovou část a k tomu rychlonastavitelné ramenní 5 cm široké polstrované popruhy i bederní pás pro fixaci batohu na zádech. Kompresní popruhy umožňují zmenšit prázdný batoh US Assault podle potřeby.

Batoh se skládá ze čtyř částí: má dva velké úložné prostory v hlavní části a dva menší prostory v přední části, všechny se samostatnými přístupy se zapínáním na dvojitý zip (se šňůrkou pro lepší manipulaci např. v rukavicích) pro rychlý přístup. Hlavní velká komora batohu má u zádové části textilní kapsu pro umístění hydratačního vaku (camelback). Horní část je opatřena třemi vývody pro hadičku a mimo jiné i pevným nosným uchem pro nošení v ruce.

Proč s sebou tahat velký batoh, když to zvládne jeho menší praktická verze US ASSAULT PACK M.O.L.L.E..

14002001