Pistolová kuše XBOW COBRA 80Ibs

 

Zábava a střelba, která Vás neomrzí je střelba z pistolové kuše. Jde o zážitek s krásnou zajímavou zbraní, který budete chtít prožít častěji a častěji, když jednou zkusíte.


Nejznámnější model je pistolová kuše XBOW COBRA 80Ibs zlamovací.

Jde o silnou pistolovou kuši se sklolaminátovým lučištěm, která je vyrobena z tvrdých plastů - polymerového těla v různých barevných provedeních. Lámací napínací páka je umístěna v zadní části kuše.

Jedno balení kuše obsahuje 3ks duralových šipek s kovovým hrotem a tětivu. Proti náhodnému výstřelu je kuše vybavená mechanickou pojistkou. Když chceme střílet natáhneme speciální napínací systém tětivy a založíme duralovou šipku s kovovým hrotem a míříme přes mušku, která má nastavitelné hledí. Zde platí dvakrát miř a jednou střel. Míříme přesně, duralová šipka dokáže prostřelit silnou vrstvu kartonu a může způsobit nepříjemné bolestivé zranění. Dbejte zvýšené opatrnosti při střelbě. Kuš XBOW COBRA 80Ibs zlamovací se dá využít jak na zábavnou střelbu na dvoře, zahradě tak i na dobrodružnou výpravu do přírody nebo lesa. Kuši lze použít i pro lov drobných hlodavců.

Délka kuše je 500 mm - 50 cm, šířka kuše 440 mm - 44 cm, délka šípumax. 7 - 180 mm - 18 cm, rychlost letícího šípu je 165 fps = 181 km/h, dostřel 50 m, mířený přesný dostřel je 20 m, napínací síla 80 lb - 36 kg, váha kuše je 0,90 kg, pojistka tětivy - ano.

Když se rozhodnete ke koupi kuše je dobré si přikoupit náhradní šipky, tětivu a lučiště.

!!! POZOR s kuší se nesmí střílet, když není nabitá šipkou - NAPRÁZDNO !!! Při takové střelbě kuš zničíte !!! Prodej - nákup tohoto zboží - kuše je možný osobám starším 18 let!

8569-20150917121002