L96 Sniper (MB01C UPGRADE) + optika + dvojnožka - černá

Velmi výkonná manuální odstřelovací puška L96 Sniper WLL. Jde o velmi zdařilou repliku britské odstřelovací pušky Accuracy International Artic Warfare (AWM), nebo-li o kopii značkové zbraně MARUI L96 AWS a je možné na ni použít případné upgrade díly.

L96 Sniper (MB01C UPGRADE) + optika + dvojnožka - černá od společnosti WELL, na první pohled připomíná běžně prodávané pušky MB01, ale jde o zcela novou zbraň. Zbraň po výměně plastových dílů za kovové - závěr a hlaveň, má nyní výkon cca 155 až 165 m/s tzn. až 540 FPS. Pažba je z odolného plastu s velkou pozorností na detaily. Součástí zbraně je kovová sklopná dvojnožka i kovový puškohled s nastavitelným přiblížením 3-9x40 s krytkami.

L96 airsoft sniper Well MB-01C UPGRADE je vybavená dlouhou RIS kolejnicí, která je umístěná na vrchní části těla a umožňuje připojit další optiku, která je součástí setu. Doporučené střelivo pro L96 Sniper MB01C UPGRADE je 0,30 až 0,36 g Pokud vám výkon zbraně nebude stačit, tak výhodou této pušky je poměrně snadná možnost úpravy a zvyšování výkonu. Je nabízena řada dílů s nimiž uděláte zbraň L96 Sniper MB01C odolnější, přesnější a s větším dostřelem. Podle praktických zkušeností je výkon zbraně po instalaci kompletního upgrade setu válce s pružinou M 150 cca 175-180 m/s cca 600 FPS.

Tato zbraň vás nezklame a určitě vás bude bavit.

Základní vlastnosti zbraně jsou:

- robustní hlaveň
- manuální systém - jedno natažení - jeden výstřel
- stavitelná pažba a lícnice
- funkční pojistka
- gumová patka
- možnost připevnění popruhu na kovová oka
- teoretický dostřel pušky je cca 70 m
 
l96-sniper