Colt M4A1 RIS Warrior

Máte rádi dlouhé manuální zbraně? Máme pro vás článek o manuální airsoftové zbrani Colt M4A1 RIS od firmy Warrior.

V tuto chvíli je tato zbraň nejkvalitnější airsoftovou replikou této útočné pušky.

Zbraň je vyrobena z odolného ABS plastu bytelné konstrukce. Zbraň má velké množství kovových dílů, které prodlužují životnost zbraně. Zejména nejnamáhanější díly jsou kovové tedy spoušť, táhlo spouště a záchyt pístu. Velkou výhodou této zbraně je, že pružina je ve standardu AEG. Můžete ji tedy kdykoliv vyměnit za jinou. Standardně je tato zbraň vybavena pružinou M100. Díky reálné rozborce můžete pružinu rychle vyměnit za silnější. Airsoftová zbraň byla testována s pružinou M130, doporučujeme pružinu max. M120 z důvodu životnosti a síle natahování.

Colt M4A1 RIS Warrior má také kovové montážní lišty pro upevnění kolimátoru, puškohledu a dalších doplňků na předpažbí. Regulace hop-upu je možná pomocí posuvného jezdce pod dvířky závěru.

Jediný nedostatek, je v napínací páce. Na napínací páce je zúžené místo, kde může páka prasknout při neopatrném natahování. Pokud použijete do zbraně silnější pružinu než originálních M100 téměř jistě páka praskne. Z tohoto důvodu jsme zkonstruovali a vyrobili zesílenou páku. Originální páka vydrží v tahu sílu cca 9,5 Kg. Naše zesílená páka vydrží sílu v tahu cca 50 Kg. Výměnu páky zvládne doma každý zručný majitel airsoftové zbraně Colt M4A1 RIS Warrior.

4787-20141215081256