Colt M4 RIS SA-C03 CORE ABS s kovovým mechaboxem

Máme zde na představení novinku od značky Specna Arms a to elektrickou airsoftovou repliku Colt M4 RIS SA-C03 CORE ABS s kovovým mechaboxem, je to třída CORE.

Tato airsoft zbraň od Specna Arms se vyznačuje spolehlivostí a výdrží. Tento model zbraně má tělo vyrobené z vysoce kvalitního ABS plastu. Jedná se o novou řadu, která je dodávána s novějšími díly, které jsou schopny zvládat sílu pružiny M130, zejména píst s kovovým ozubením. Tato zbraň napodobuje M4 A1 RIS, verzi s výsuvnou pažbou a moderním provedením předpažbí typu RIS. Akumulátor je umístěn v pažbě zbraně a zásobníková šachta je kompatibilní se zásobníky zbraní typu AR-15. M4 je zkrácená verze americké útočné pušky M16A2. Zkrácením hlavně a předpažbí byla pevná pažba nahrazena teleskopickou - výsuvnou pažbou, jež má možnost aretace v šesti různých polohách. Použití sklopné ramenní opěrky bylo vyloučeno konstrukcí M16, kde je vratná pružina uložena v prostoru pevné pažby.

Díky úsťové rychlosti, která přesahuje 120m/s a celkovému zpracování se tato airsoftová zbraň  Colt M4 RIS SA-C03 CORE ABS dostává na přední příčky mezi zbraněmi typu AR-15. Další předností je QD mechabox, který najdeme u každé zbraně Specna Arms včetně druhé slabší pružiny v balení, pro použití v budovách. Se zbraní je dodán akumulátor a nabíječka, které výrazně přesahují kvalitou a výdrží, oproti zbraním dodávaných akumulátorů a nabíječek od jiných výrobců. Obsah balení této zbraně je: zbraň, zásobník, náhradní pružina M100, akumulátor a nabíječka.

Toto příslušenství je stále dárkem zdarma, které nelze reklamovat.

Zbraň se dodává a prodává v různých barevných kombinacích, můžete si vybrat dle svého uvážení.

Pořízením této zbraně určitě neuděláte chybu a nepřijdete tak ani o neskutečné zážitky, které s touto zbraní můžete zažít. Stojí za to ji vyzkoušet jde přece o jednu z nejlepší zbraní na trhu.

 

spe-01-0183172