Centrovací vložka pro hlavně 22,30 mm

Chcete zvýšit přesnost vaší sniperky? Máme pro vás článek, jak snadno a levně zvýšit přesnost.

Při výstřelu ze sniperky se vnitřní hlaveň chvěje. Tento nežádoucí jev může způsobovat rozkmitání kuličky při výstřelu, který má vliv na přesnost.

Aby k tomuto nedocházelo vkládá výrobce mezi vnitřní a vnější hlaveň vymezovací kroužky z měkké pěny. Tyto měkké kroužky mají dvě nevýhody. První nevýhoda je, že je kroužek tenký. Tloušťka tohoto kroužku bývá cca 5 mm. Druhá nevýhoda je v použitém materiálu. Měkkou pěnu je možné stlačovat a ohýbat. Původní vymezovací kroužky jsou velice měkké a nedostatečné, nejsou schopny udržet hlaveň na místě. Často se stává, že se originální kroužky na hlavni deformují, ohýbají a způsobují nepřesnost.

Tento problém jsme zkusili vyřešit vložením centrovací vložky z plastu o větší šířce.
Centrovací vložka pro hlavně odstřelovacích pušek redukuje vibrace na airsoftové hlavni a pomáhá zlepšit konzistenci střelby. Vyrobena z pevného plastu optimálně vyplní vnitřní prostor hlavně. Pro testování byla použita puška WELL L96 MB01 se základními díly, střílelo se ze zapřené zbraně na 25m, s kuličkami 0,3g. Na každý terč byl vystřílen jeden zásobník. První terč s neupravenou zbraní vykazoval spoustu zásahů, které šly výrazně do stran. Celkový součet bodovaných zásahů na prvním terči je 119 bodů. Po instalaci dvou centrovacích vložek bylo hned vidět zlepšení. Celkový součet bodovaných zásahů na druhém terči je 161 bodů. Po vložení čtyř centrovacích vložek bylo na první pohled zřejmé, že úlety do stran zmizely a soustřel byl výrazně uprostřed terče. Celkový součet bodovaných zásahů na třetím terči je 191 bodů. Zlepšení oproti standardní airsoft zbrani z výroby je úžasných 62%!

Během testování se tedy ukázalo, že centrovací vložky jsou jednoduchým řešením pro zlepšení přesnosti a efektivnosti odstřelovacích pušek, bez jakéhokoliv zvyšování zátěže vnitřních dílů. Doporučujeme tedy vložit čtyři a více centrovacích vložek.
Terče jsou k nahlédnutí na naší prodejně, nebo na facebooku.

Vložky jsou vhodné pro zbraně: WELL MB01, MB04, MB05, MB06, MB13, MB14 a další...

vl-mb01-6